sábado, 20 de octubre de 2007

SOPAR COHESIONADOR de "PAS DE L'EQUADOR"

Tot un èxit. Així resumiria el sopar que vam fer ahir un bon nombre de companys de classe de 3r de física i que havíem organitzat uns pocs amb la intenció de cohesionar el grup.

La trobada va començar amb una puntualitat mai vista... i amb un poder de convocatòria molt més que satisfactori. Els 27 físics en potència vam dirigir-nos, doncs, al bufet lliure, on cadascú va trobar el lloc que li havíem assignat a la taula, amb uns esplèndids cartellets amb instruccions... (què esplaieros que som!).

No crec que sigui gaire agosarat afirmar que -qui més, qui menys- tots vam passar una estona divertida i més que agradable, i que va valdre molt la pena. La sobretaula i la posterior decisió de continuar la festa tots junts va evidenciar, a més, que s'havia acomplert l'objectiu de fer pinya entre nosaltres.
Personalment, vaig disfrutar com mai organitzant el tema, compartint la il·lusió amb aquells amb qui fèiem els preparatius, xerrant amb tothom, coneixent gent amb qui no havia parlat gaire... i no podria estar més satisfeta del resultat.
Així que només em resta agrair a tothom la bona disposició, les ganes...i la companyia!!! Es repetirà!

**Estic pendent que em passin les fotos que vam fer...

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Vale... Hola ;-)!

Fins aviat!
PETONS

PD- Això ja compta com una intervenció? ;-p , weno seguiré llegint i potser ....

ReGiNa dijo...

xD jeje gràcies pel comentari, Ori!
Com et deia: si els textos que poso són "seriosos" és perquè a mi no se'm dóna bé donar-los un toc divertit...
Un petó!

Anónimo dijo...

Estic més que convençut que ho sabries fer, i és que dins dels nostres ingredients a tots ens han ficat uns grams sentit de l’humor ;-)

Fins aviat!
PETONS

ReGiNa dijo...

I de tant potser hi ha algú com tu, que vas caure dins una gran "marmita" plena de sentit de l'humor quan eres petit, no??? ;) xDDDD

Unknown dijo...

F
Í
S
I
C
A
!
!
!

Txaro dijo...

M'alegro que finalment el sopar fos un èxit!! Visca la barreja de cantons!! Ara a part de guanyar un grup d'amics ben... interessant... també haureu guanyat un munt de llocs a classe! jejeje.
tx

Anónimo dijo...

DOMINUS TECUM PECATORUM