jueves, 23 de agosto de 2007

VIVÈNCIA EN FAMÍLIA

Aquí tinc als meus magnífics companys de viatge d'aquesta setmana. Ha estat una experiència molt maca però la millor part del viatge, indubtablement, la companyia: estar amb les persones que t'estimen i a qui estimes no té preu.

Éssent tantes persones, és clar, implica que tots ens hem d'adaptar una mica a les necessitats i manies dels altres...només cal posar-hi la bona fe. I també comporta compartir totes les alegries i tota la il·lusió. Aix...com us estimo, família!!!


Malgrat que les persones són la part més important, no es pot negar que el paisatge, la vista dels fiords... han acompanyat per tal que la nostra estada a Noruega fos tot un èxit. Cascades a tort i a dret, muntanyes verdíssimes, glaceres enormes i impactants, els fiords, casetes de colors ben vistosos enmig de la naturalesa, una tranquilitat increïble... quin país! Quin país!!!

3 comentarios:

Cris Ruano dijo...

Quina bona pinta! venen ganes de marxar cap allà! :)
m'alegro que el viatge anés bé!

ens veiem demà... ouiea!

Txaro dijo...

Quin paisatge, quina calma... quin... és pot saber on estan els noruegs?? jeje. Benvinguda a casa Regins! (tot i que amb tants Galceran per Noruega casi se pot dir que us vau endur la casa a sobre!!).

M'alegro de veure't tan feliç!
Petons!
tx.

Pd. "estar amb les persones que t'estimen i a qui estimes no té preu"... xapó!

Unknown dijo...

Senyoreta!!! He estat mirant el teu blog, i quines vacances!! A veure si ens veiem aviat, eh! Un petonàs!!