lunes, 13 de agosto de 2007

A NORUEGA FALTA GENT!

Fent ja els últims preparatius per marxar de viatge a Noruega. Aquest any, a part de la destinació, hi ha una novetat important: marxem en massa, amb tiets, cosines, pares i padrina. Ui, ui... quin perill!!! xD Així que avui hem comprat una nova memòria per la càmara de fotos per poder plasmar -a part de les boniques vistes dels fiords- tots els moments curiosos del viatge. Tinc unes ganes de fer fotos... Per començar ja amb la motivació, he comprat una llibreta per fer un diari, hi he enganxat la foto que veieu aquí (que som tots els de la familia que marxarem -la foto és d'aquest nadal al pis de Barcelona) i he inaugurat el diari amb un comentari senzill. Espero que tots hi contribuim amb les nostres aportacions. Sempre ens fem un tip de riure quan l'hem d'escriure i fa molta gràcia rellegir-lo després. M'encanta reviure el passat... i ara em pregunto: és bo sentir nostàlgia del que s'ha viscut?

4 comentarios:

Cris Ruano dijo...

Hola Regina!
Quina alegria veure't per aquests móns virtuals!
Ja s'està convertint en tradició... tant el blog com el fotolog van ser oberts i començats "d'amagat"! q no vols q et trobem? ;)
Ja veig que te'n vas a voltar món! I a aquells fiords!... gaudeix del viatge!!

Sara dijo...

A Noruega falta gent!!!

Muak

Txaro dijo...

Molt bon viatge Regins!! Gaudeix dels noruegs... ai! vull dir... de la família! jeje. I m'encanta la idea del diari!!!... a vere si quan tornis en "transcrius" uns trossets! Cuida't.

tx-

Anónimo dijo...

...
quin viatge tan especial, per la destinaci'o i per la companyia!!!
...
gaudeix-ne al m'axim i... i explica-ho!!!

fins molt aviat!!!