miércoles, 31 de diciembre de 2008

DIES ESPECIALS

Curiós com ens entestem en fer que un dia concret sigui un dia especial. Ho ha de ser, és cap d'any! Ho ha de ser, és el dia de la comunió! Ho ha de ser, és el meu aniversari! I suposo que és natural, que vulguem que siguin especials, i recordar-los durant anys i panys, però mirat fredament, la situació és ridícula. És com agafar un calendari i un retolador i dibuixar un somriure en els dies en què vull estar content...
És fàcil, doncs, que posem tantes esperances en què surtin bé, en fer-los màgics, que creem unes expectatives tan altes, ... difícilment assolibles. O bé ens esclafa una pressió psicològica d'haver de disfrutar al màxim, fins i tot quan això no és el que més ens ve de gust!


Alhora, hi ha dies en què els plans que fem no són res de l'altre món, rutinaris, potser avorrits, inclús. És en alguns d'aquests quan ens sorprenem de tan especials i fantàstics que resulten, encara que no estiguin assenyalats amb cap estrelleta en el nostre calendari.

I per acabar... existeixen també dies assenyalats en què la millor manera de celebrar-los és fer com un dia qualsevol, com cada dia... dibuixant un somriure als llavis.



QUE TINGUEU BON ANY NOU!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies, és potser uns dels missatges (dintre de tots els típics i tòpics missatges d’Any Nou farts de rebre per aquestes dates) que més realista és, fent-lo a la vegada optimista, ...i amb tota la sinceritat et dic, gràcies!!, dóna gust aixecar-se de bon mati.

Aps, i visca els dies sense plans!!!

Albert Garcia

Puma dijo...

bastant d'acord

arantza dijo...

BON ANY!!!

Carme dijo...

Ei!!! com va per Lleida?
Desitjo que aquest any sigui millor que l'anterior!
fins molt molt aviat!