viernes, 16 de noviembre de 2007

INTERNET I MÒBIL

Curiós, el fenòmen d'internet i del mòbil.
Et permeten estar en contacte amb gent que tens molt lluny, acurten distàncies, trenquen barreres. Amb l'ordinador, pots informar-te de pràcticament tot el que vulguis saber, tan sols un clic amb el ratolí i ja et pots posar al corrent de totes les darreres novetats,... indubtablement, és un avenç tecnològic important. I no cal dir que el mòbil ja és ara una prolongació de les extremitats de més d'un adolescent, jove i adult.
Tot i això, no és absent el risc: a vegades sento que gent que tinc a prop està ben lluny meu precisament per aquest motiu. És fàcil que estant tant pendents del mòbil o del mail, vivim en la nostra petita bombolleta, i és facil tancar-nos-hi...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ey, que fa un post sense comentari?
Si n'havia penjat un munt justament en aquest post. Deu ser com aquell cop que se'm van borrar tots els comentaris, també.

Ah, i per cert, encara que la nuri digui que aquesta entrada és una merda. A mi em mola bastant. Realment, és un tema que m'obsessiona bastant i que realment no acabo d'entendre, que sóc bastant poc addicte a les tecnologies.
Però... no és una mica hipòcrita comentar just aquest tema en un blog penjat internet que llegirà gent que ni tans sols potser coneixes?

rulings...

ahí queda la duda