miércoles, 7 de noviembre de 2007

DUBTES

A vegades, quan més d'una persona et qüestiona la teva manera de fer o les teves idees o les teves metes, quan et pregunten per què et com ets o et senyalen amb el dit com si fossis un rar especímen, quan no entenen la teva opció i res del que tu argumentis no els acabi convencent, al final aquests teus arguments ni tan sols et convencen a tu, et sents sol, et sents incomprès, acabes dubtant dels teus principis i no t'entens ni tu mateix! Cal retrobar-se a un mateix... És llavors quan et planteges: Quin és el sentit de tot plegat?

"Grant me the courage to change the things I can change, the serenity to accept the ones I can't, and the wisdom to know the difference..."

5 comentarios:

Anónimo dijo...

sentit? cap! regina, és normal que més d'una persona t'ho qüestioni, i està bé que plantegis... igual de normal és que no ho entenguin, que els teus arguments no els acabi de convèncer (ni tan sol a tu!)... i és que... t'ho tinc dit... PI NO ÉS IGUAL A 3, ANIMALOT! no pretenguis que els altres ho entenguin ni acceptin!



jeje! doncs res, només pretenia donar un toc d'humor* a aquesta reflexió t'han profunda que avui ens has regalat! molts ànims, i suport, en la recerca! petonets





* no, no... no estic boja! (que per aquell que no sapiga de que va... s'ho pensarà!). tot va en relació amb una chapa que la Regina m'ha ensenyat avui, ben orgullosa! aquesta colla de frikis... ai, que volia dir físics! XD!

Anónimo dijo...

Ay, malament que ningú et questionés, sinó, malament aniriem tots, sense tenir que plantejar-nos cada dia al aixecar-nos si fem bé vivint com vivim.


I senyora arantza, pi=3. D'això no hi ha cap dubte. Al menys en ordres de magnituds. I està prohibit sobrepassar la velocitat de la llum..
jajjajaa....dios, que frisiks.

Vings, regins, segueix replantejante la teva vida, que té gràcia llegir-ho...:)

rulings

ReGiNa dijo...

Jajajaja! Gràcies, Arantza. M'ha sonat molt realista això de "animalot"! La veritat és que sí que som una mica frikis, els aprenents de física...és un fet que hem d'anar acceptant poc a poc...xD

Ei, Rulings, ets tot un personatge. Però que t'ha passat avui? Has cregut més convenient quedar-te a casa comentant-me el bloc que venir a assistir a les classes a la facultat? Veig que per fi has trobat l'ordre correcte de prioritats!

Petons als dos!

Anónimo dijo...

Et refereixes a la incomprensió dels següents fets?

- Planeta Rocafort, 7 de novembre -

Reginot: neeeeeeneess! voleu veure les xapes super guais que m'he comprat?

Les altres: Mmm...si

Reginot: Mireuuuu!!!! Ho enteneu????

Les altres: No.

Reginot: Es claaaaar! Pi=3 EXACTAMENT. Perquè els fisics sempre ho arrodonimmm!!! I mireu aquesta altra! Prohibit anar a més de c! I sabeu què és c? La velocitat de la llum!!!Aixi doncs, prohibit anar a més de la velocitat de la lluuuum! Ho enteneu? És boniiiiisssiiim no trobeu?????????

Sara- ¬¬
Laura- ¿?¿?
Mariona- Vaig a fer el sopar.

ReGiNa dijo...

Woooo! Marionot!
Ja he vist la teva entrada de "el telèfon arriba al Planeta Rocafort"...no he quedat gaire afavorida... però QUIN ESDEVENIMENT!!!
Gràcies pel comentari. Ptonet!